Tuesday, May 31, 2011

Perfected d art of taking ur own pics? Be the #CutestThing & grab the crown from Churpie the Churp Churp Bird

Perfected d art of taking ur own pics? Be the #CutestThing & grab the crown from Churpie the Churp Churp Bird
http://grpv.cc/klY

Monday, May 30, 2011

Akhirnya cukup 4 istri Saleh Yaakob...cayalahhhh!!!!


Tahniah kepada Salih Yaacob and Emi (isteri ke-4) yang berlangsung pada hari ini di Masjid Jamek Kampung Melayu Kulaijaya tepat jam 3.50 petang tadi.
Hantaran sebanyak RM25,000 (haaa lega aihhhhh),,,bersama sebentuk cincin dan mas kahwin RM23 daripada Salih Yaacob. Dengan 2 kali lafaz, Salih Yaacob berjaya melengkapkan kuotanya yang keempat, sekaligus membuat ramai lelaki cemburu dengan kehebatannya*abg salih yaacob mmg power...heeeee
no more after dis ok ....4 cukup...bagus isteri byk..anak pun banyak..dah tua nanti leh jaga kan...but not for me...mcm takleh tima kenyataan ja kalau hak kita org amik...mmg kla sunnah kan....takpelahhh nanti2 la fikirkan benda tu...belum kawin pun dah fikir dah...isk aku ni....
apa pun doakan abg salih yaakob bahagian singgah ke akhirnya....








semua picture ni di ambil dari OHBULAN...peace and kredit to www.hazrey.com



Postnatal maternity therapy. Don't only reward urself with a baby, but a relaxing spa too. #BellaLuna #MilkADeal

Postnatal maternity therapy. Don't only reward urself with a baby, but a relaxing spa too. #BellaLuna #MilkADeal

http://www.churpchurp.com/cweetgurl2825/share/TouchofEden

Learn to make ur own bouquet frm #TouchofEden & be the envy of others d next time u host. #MilkADeal

http://www.churpchurp.com/cweetgurl2825/share/TouchofEden

Saturday, May 28, 2011

Cuba ampa semua click ni....

Cuba ampa semua click ni....
Think you got what it takes to be Perodua's BIGGEST fan?? Sing, dance and act all you can to win their grand prize! #PeroduaLagiBest
http://www.churpchurp.com/cweetgurl2825/share/perodua-lagibest

Friday, May 27, 2011

Artis terima hidayah..alhamdullillah

aii semuaa....terlepas sehari update blog...alah baru sehari kan...


Arini nk bercerita tentang Hidayah Allah S.W.T ...pastu here sy uploadkan dua video seorang artis Sham Kamikaze yang menerima hidayah dari Allah S.W.T




Sham Kamikaze


Seriously kagum sangat artis ni beri penerangan tentang dirinya...syukur alhamdullillah..bukan senang seseorang tu utk menerima hidayah Allah...Allah akan memberi hidayah kepada sesiapa yang memohon hidayah dariNya dan yang berusaha mendapatkannya....mcm artis ni...dia selalu tgk blog Ustaz Asri dan berhasrat utk berjumpa dengan Ustaz Asri utk tujuan menimba ilmu agama..meaning that dia berusaha utk mendapatkannya bukan....hrmmm.....ni blog Ustaz Asri http://drmaza.com/home/...artis lain yang kita dah tau yang dah berubah kehidupan mrk mcm bob lokman...jom kita tgk video sham kamikazze ni dulu....




ni pula video bob lokman tarik diri dalam Rancangan Raja Lawak Minggu Ke-5...terpegun tgk but dia still lawak kan...nice .....jom tgk sama2....




Sama2lah kita berdoa supaya mendapat hidayah dariNya.,,,...




Doa untuk mendapat Hidayah Allah
"Ya Allah, aku memohon kepada-Mu curahan rahmat dari sisi-Mu, yang dengannya hatiku mendapat petunjuk, terkumpul segala yang bercerai-berai dan terhimpun segala yang terpisah-pisah, tertolak segala fitnah atas diriku dan bertambah baik urusan agamaku, terpelihara segala sesuatu yang jauh dariku dan terangkat apa yang dekat denganku, disucikan segala perbuatanku dan dicerahkan wajahku, diberi ilham menuju petunjuk dan terpelihara diriku dari segala sesuatu yang jelek." ~doa ini sebaiknya dibaca selepas solat sunat fajar untuk mendapat kesejahteraan hidup~ **riwayat dari hadis imam thabrani dari ibnu abbas**

Amin....

Jumpa Lagi.....

Wednesday, May 25, 2011

Picture2 lama n baru...

hehehe...jom upload gmbar2 sndiri,ambil sendiri,,semua sendiri,,,,













ok itu sj utk arini...dadaaaa<

Tuesday, May 24, 2011

Gambar-gambar pelik tapi benar...

ai semua....jom kita tgk gmbar2 pelik tapi mmg terjadi...











Lady Gaga pakai baju belon

Tersilap budget time parking..hikhikhik

eeeeeeee byknya kepala ular ni...

Monday, May 23, 2011

It's the FIRST EVER Milk Election! Cast your votes this instant. I know I'm a team Red Bean! Hehe. #DutchLadyWMD

It's the FIRST EVER Milk Election! Cast your votes this instant. I know I'm a team Red Bean! Hehe. #DutchLadyWMD

jom mengganti puasa

alooo...arini update lambat skit coz tadi mcm takdak apa ja nak update..
so skrg adalah pada pukul 4.46 AM..baru ada idea nak meng'update'....
so,baru ja pas makan sahur..(nasi kandar pelita) besttttt sgt...time kat perlis takdak semua ni...ada (Halim Nasi Kandar) ja...tak best mcm penang punyaa...basuh tangan pun masih ada bauuuuuuuu sampai esok...
esok sure dahaga baek punyaaaa ni.....
esok nak puasa ganti yang tak ganti2 lagi ni...
mama pun posa sekali..so tak lah boring sgt ada org teman kan....
arini nak gi wat facial...tapi org yang nak wat tu lak bz...
so tak jadi...esok2 lak...
isk muka ni dah mcm2 kaler dah ni...
tapi esok rasanya tak akan pi sbb azam utk esok adalah ubah suai bilik...

MUST DO IT!!!!


picture arini..picture time kat clas Prof I dulu...rindu class yang main2 tu..last2 bagi markah packaging student semua F(fail)..hehehe padan muka kami semua....main byk lagi,,,,

sy suka kaler purple sgt2... :)


Flyers yang telah direject bulat2 oleh Prof seperti yang dibawah ni.. :(

isk Prof tutup muka plak..malu la tu...

Sunday, May 22, 2011

Penatnya wat blog ni...rennyahh sgt dan teramat...

memang payah gak nak wat blog ni kan...ingatkan senang mcm main Facebook ja....
isk..isk..isk...
tapi takpa...i'll try my best wat blog ni sampai berjaya....
kena study byk agi pasai blog ni....
dah penat tgk youtube lah...
google tu google ni...hehehe mcm lecturer F_P org yang dulu org ske..
tapi bila dia tak bagi A terus mcm tk besh ja...hukhukhuk....
mungkin tk dk rezeki kot kan...
Ya Allah bagi la aku dpt kerja cepat skit....nak pegang duit byk2 lak..

Berbalik pada cita blog....
apa lagi yang perlu org tau lagi pun dah taktau dah...
hmmm.....tgk blog2 lain mcm best ja....blog yang paling best wat masa ni
blog ni :
best sgt blog ni..sbb dia cantek kot..sbb tu kitA ske merempat kat blog ain ni kan...
hmmm apa lagi haa...

cukup lah setakat ni..nanti kita sambung cita lagi.....

jom titon....

photo utk ari ni..

Friday, May 20, 2011

aluuuu semua....

dis is my first entry for my first time ada blog....
hehehehe...sukanyerrrrrrrrrrr...
dah puas baca and study blog org lain...
jom kita wat blog sendiri2 lak....










jom check it out.....