Monday, May 23, 2011

jom mengganti puasa

alooo...arini update lambat skit coz tadi mcm takdak apa ja nak update..
so skrg adalah pada pukul 4.46 AM..baru ada idea nak meng'update'....
so,baru ja pas makan sahur..(nasi kandar pelita) besttttt sgt...time kat perlis takdak semua ni...ada (Halim Nasi Kandar) ja...tak best mcm penang punyaa...basuh tangan pun masih ada bauuuuuuuu sampai esok...
esok sure dahaga baek punyaaaa ni.....
esok nak puasa ganti yang tak ganti2 lagi ni...
mama pun posa sekali..so tak lah boring sgt ada org teman kan....
arini nak gi wat facial...tapi org yang nak wat tu lak bz...
so tak jadi...esok2 lak...
isk muka ni dah mcm2 kaler dah ni...
tapi esok rasanya tak akan pi sbb azam utk esok adalah ubah suai bilik...

MUST DO IT!!!!


picture arini..picture time kat clas Prof I dulu...rindu class yang main2 tu..last2 bagi markah packaging student semua F(fail)..hehehe padan muka kami semua....main byk lagi,,,,

sy suka kaler purple sgt2... :)


Flyers yang telah direject bulat2 oleh Prof seperti yang dibawah ni.. :(

isk Prof tutup muka plak..malu la tu...

No comments:

Post a Comment