Monday, May 30, 2011

Akhirnya cukup 4 istri Saleh Yaakob...cayalahhhh!!!!


Tahniah kepada Salih Yaacob and Emi (isteri ke-4) yang berlangsung pada hari ini di Masjid Jamek Kampung Melayu Kulaijaya tepat jam 3.50 petang tadi.
Hantaran sebanyak RM25,000 (haaa lega aihhhhh),,,bersama sebentuk cincin dan mas kahwin RM23 daripada Salih Yaacob. Dengan 2 kali lafaz, Salih Yaacob berjaya melengkapkan kuotanya yang keempat, sekaligus membuat ramai lelaki cemburu dengan kehebatannya*abg salih yaacob mmg power...heeeee
no more after dis ok ....4 cukup...bagus isteri byk..anak pun banyak..dah tua nanti leh jaga kan...but not for me...mcm takleh tima kenyataan ja kalau hak kita org amik...mmg kla sunnah kan....takpelahhh nanti2 la fikirkan benda tu...belum kawin pun dah fikir dah...isk aku ni....
apa pun doakan abg salih yaakob bahagian singgah ke akhirnya....








semua picture ni di ambil dari OHBULAN...peace and kredit to www.hazrey.com



Postnatal maternity therapy. Don't only reward urself with a baby, but a relaxing spa too. #BellaLuna #MilkADeal

Postnatal maternity therapy. Don't only reward urself with a baby, but a relaxing spa too. #BellaLuna #MilkADeal

http://www.churpchurp.com/cweetgurl2825/share/TouchofEden

Learn to make ur own bouquet frm #TouchofEden & be the envy of others d next time u host. #MilkADeal

http://www.churpchurp.com/cweetgurl2825/share/TouchofEden