Wednesday, June 1, 2011

Blog Nurul Ain Abd Salam dah di buka

salam semua....
arini nak cita pasal Nurul Ain Abd Salam....patut laaa beberapa ari sebelum ni takleh bukak blog budak lawa ni...ghupa2nya dia nak wat surprise utk wedding dia..

hari pernikahan nurul ain abd salam

anyway congrat to her,...seriously..saya sebagai perempuan pun kagumkan sgt ngan si ain ni...cantek sangat...kulit tkyah cari jerawat....mcm saya..nak cari jerawat...ya Allah senang sgt..nak tgk...tgk picture kat top page ni...ada dot kat dahi..bukan tahi lalat tau///
tapi jerawat yg tk penah segan silu naik kat muka ku..hukhuk...telah ku cuba pelbagai ubat///tapiiiiiiiiiiiiiii
semua tk menjadi,,,,balik ke cita si ain yang cantek meletop kedebabom ni...rasanya dia baru 24 thn kot..sama la umo ngan saya...dah kawin dah dia...u noe wat,,ari tu org try la nak view blog si ain ni..tiba2 tkleh view...just invited jer yg bleh...time tu rasa mcm iskk sedihnyer...syok sgt baca entry dia...dah la dia nyerr gaya semua org duk tgh ambik sikit2 sebanyak...dia byk tudung cantek,,so org pun menghabiskan duit membeli tudung mcm dia..hehehe...pastu mama pun berkata "marlina hang ni tak dak kerja kan..tak sayang duit,beli tudung belambak2,pakai yang sama jugak..." haaaa kena sebijik...alaaaa bila tudung ni utk kepuasan diri kan...sapa yang setuju sila senyum...kalau suruh angkat tgn..org kata budak ni wenggg ka duk angkat tgn tk pasai2...haaa dalam duk kata....bunyi dah siren...(mama duk panggil) marlina hang duk buat apa....umoq panjang...baguih betui....
kredit to http://nurulain8888.blogspot.com

Celebrate all daddies this father's day! Drop them an Oreo T-Card!

Celebrate all daddies this father's day! Drop them an Oreo T-Card!