Friday, June 3, 2011

Tiga Beradik Yang Macam-Macam

Salam sumua.....
entry arini nak tunjuk picture my niece yg ke 4...soon nak masuk yg ke enam...anak abg yang kedua...
saja la kan boring2 takdak apa nak wat...upload la picture2 bdk2 yang tak reti duk diam tu....yang kakak sulung tu nama dia Masha Nerina, 5 yrs old, skrg bljar kt Smart Readers Kids,...blajar tu...hehehe bersekolah la ayat yang sebetuinya...yang kakak ni suka melawa ja...duk rumah pun nak pakai yang cantek2...ngada lebih...pastu yang kedua si abang,..nama Muhammad Rafiq Khan..si abg ni baru umo 3 yrs old...kurus ja dia..dalam 3 beradik ni..dia yang paling putih..bukan putih dah gebu melampau..dah la laki..mcm mana nak cari awek besar nanti...tapi kuat makan mcm org besar...selalu kata kat dia...ada cacing duk berenang dalam perut rafiq...tu la rafiq tak gemok...dia wat mcm paham tak paham jer..bukan dia paham pun kan..3 thn baru...tak kisah la kan...pastu yang last ni Qaisara...dia baru 8 months Ok....tpi badan mcm dah sthn lebih...tembam,debab..semua2 yang besar lah serah kat dia....ok bayangkan la...dalam 1 jam...dia mesti akan mntak susu lagi satu..so kira 2 botol la dalam sejam...parah laaa mama dia..dah lah sekotak susu dia 50 sumting...cian...diorg semua called me "tina" aka "aunty na" ahaks...mcm ngada ja kan...arwah papa saya yang surruh si masha tu panggil...so lekat la sampai yang ke empat ni...haaa yang lagi sorang anak abg yang kedua...Muhammad Hariez Khan..dia jarang duk umah ni..so jarang la amik gmbar dia...nanti2 amik picture dia lak..cian dia..hehehe...dia sama umo ngan si rafiq ni..tapi dia keluar awal skit..so dia nmpak matang skit dr si rafiq ni..siap leh hafal byk lagu tau..cakap pun tak terus lagi,...hehee..jom jamu mata tgk picture budak2 ni....layannnnn...

                                                         Masha Nerina






Muhammad Rafiq Khan



Qaisara








itu sj utk arini.///thanks////:)